Mojo Concerts pakt onschuldige klanten aan door kaarten voor Rammstein ongeldig te verklaren omdat deze door handelaren zijn doorverkocht tegen de regels van Mojo Concerts in.

Nu begrijp ik dat Mojo Concerts graag de zwart handel tegen wil gaan (en ik denk dat ik spreek voor vele concert bezoekers die hun kaarten weg zien gekaapt worden door deze schurken) maar ze pakken de verkeerde mensen aan. Pas achteraf komt Mojo Concerts in actie om de illegale verkoop tegen te gaan ipv actief de zwart handelaren tegen te gaan door b.v. kaarten op NAAM te verkopen.

Wat er nu dus gebeurt is dat Mojo Concerts wel het geld voor de kaarten heeft gekregen, maar uiteindelijk de bezoekers er niet in laat, in plaats van te voorkomen dat deze mensen deze zwarte-tickets kochten. Waarom kan Mojo Concerts pas achteraf bekijken wie er deze tickets heeft opgekocht, en niet tijdens de bestelling zelf ? Juist dan lopen ze het geld van deze zwart handelaren mis; nu kunnen ze de ‘illegale’ plaatsen mooi nogmaals verkopen en dus 2x zoveel geld verdienen.

Wie zijn er nu eigenlijk de schurken ? Waar rook is, is Mojo Concerts.

Zie ook ons artikel: https://www.rainboy.nl/2008/11/10/concertkaartjes-op-naam-via-ticketservicenl-de-oplossing
En het verhaal in de telegraaf: http://www.telegraaf.nl/prive/…