De laatste tijd een kaartje proberen te bemachtigen via een van de voorverkoop addressen of internet ? Moeilijk he ? natuurlijk is het moeilijk als er massaal computers ingezet worden om uw tickets snel weg te kapen om ze vervolgens voor flink wat winst door te verkopen. Erg moeilijk is het niet om een park aan servers te huren en ze alle kaartjes op te laten kopen, want een limiet aan 2 kaartjes is voor iedere techneut makkelijk te omzeilen.

De oplossing ? juist, zoals de titel al zegt zet de concertkartjes op naam, op deze manier kan de voor verkoop door deze gasten niet meer gedaan worden want ze weten immers de naam van hun klant (nog) niet.

De vrag is, wil ticketservice.nl dit eigenlijk wel ? want laten we eerlijk zijn, op deze manier zijn ze wel zeker dat het concert is uitverkocht binnen een uurtje, zoals bij b.v. Metallica. Ze zijn dus zelf snel uit de kosten en toch alles verkocht.

Zie ook de Telegraaf van vandaag:

BRUSSEL –  Een omstreden Nederlandse ticketwebsite die tegen woekerprijzen kaartjes voor de rockbands AC/DC en Metallica verkochten hebben deze na fel protest van de Belgische regering van het net gehaald.

Linkje: Telegraaf