Het gaat blijkbaar erg goed met Bartsmit tijdens de economische crisis, zo goed zelfs dat men de klanten de winkel uitjaagd nog voor sluitingstijd; dat gebeurde me deze zaterdag in Eindhoven, in winkelcentrum woensel. Tuurlijk het was al 16:50 maar we moesten maar snel even iets halen, dat ging nog makkelijk tenslotte sloot de winkel pas om 17:00 volgens de officiele openstijden. Om 16:45 was het echter al moeilijk de winkel binnen te komen omdat men een gedeelte van de deur al geblokeerd had (is dat wel volgens de branweer voorschriften?!) maar erger is nog dat we om 16:50 werden gevraagd of we al wel een keuze hadden gemaakt want het was al bijna 17:00 uur.

Het moet allemaal wel heel erg goed gaan met Bartsmit dat ze de klanten nog voor sluitinstijd bot en arrogant de winkel uit stuuren. In onze tijd mochten klanten na 17:00 uur gewoon de winkel niet meer in, maar werden de aanwezige klanten gewoon geholpen. Dat is nu service, en zo hou je je hoofd boven water in moeilijke tijden, maar wat mij betreft mag Bartsmit morgen nog faliet gaan.

Jammer Bartjesmit, maar we gaan wel naar een andere winkel waar het personeel nog WEL om hun klanten geeft en ze netjes te woord staan ook al is de klant gewoon binnen openingstijden in de winkel.