Vanmorgen een leuke verassing, kom buiten en zie dat een van mijn banden leeg is; even om me heen gekeken ook bij de buurman waren er banden plat, na wat meer rondkijken blijkt dat ze de gehele fransebaan in eindhoven zowat hebben gehad, overal 1 of meerdere banden plat. Duidelijk gevalletje verveling van een of andere idioot met een mes. Het is weer vakantie, en ouders weten hun kroost duidelijk niet bezig te houden.

Dus maar bellen met de verzekering, want tja je betaald die lui niet voor niets zou je zeggen, natuurlijk willen ze best betalen; maar je bonus malus korting gaat wel omlaag mijnheer was het antwoord. Hoezo waardeloos slecht? ik heb die banden niet lek geprikt dit heeft een onbekende derde gedaan, waarom gaat mijn korting percentage dan omlaag ? ik ben toch verzekerd ? Ja bij een waardeloze verzekering.

Uiteindelijk betekend dat je dus ZELF de band maar moet vervangen want dat is goedkoper als terug te gaan in de korting. Wat heb je nu aan zo’n slechte verzekering van Centraal Beheer Achmea ? ik weet het niet, en volgend jaar gaan we dus maar naar een andere verzekerings maatschappij die goedkoper is, want Apeldoorn wil niet helpen.

Natuurlijk een aangifte gedaan van de hele zaak bij de politie, maar de kans dat ze deze mafkees oppakken is natuurlijk uiterst klein, en zelf aanpakken mag in dit land ook al niet. Zelfs een camera ophangen en ze op hederdaad betrappen mag ook al niet, want de privacy van mijnheer de vandalist telt meer als het feit dat wordt gepleegd.

Centraal Beheer Achmea, BEDANKT! een fantastische verzerkerings maatschappij. *NOT* Fijn dat jullie de klanten die bijna nooit iets claimen maar wel al jaren verzekerd zijn zo in de kou laten staan.