Ik roep het al 10 jaar, en eindelijk is er iemand bij de FNV wakker geworden om deze ballon ook maar even op te laten gaan, tuurlijk verwacht ik niet dat er nu iets gaat veranderen, want die mensen aan de top zorgen wel dat de heer van der Kolk misterieus gaat verdwijnen, maar dat terzijde.

Uit de telegraaf:

Topbestuurders mogen als het aan FNV Bondgenoten ligt maximaal twintig keer meer verdienen dan hun laagst betaalde werknemer. In veel bedrijven komt dat neer op ongeveer een half miljoen euro per jaar.

Dat in veel bedrijven dat neer komt op ongeveer een hadl miljoen, wil alleen maar zeggen dat men te veel laag betaalde in dienst hebben, wil de top MEER verdienen zullen ze dus de laagst betaalde betere moeten gaan betalen, breng iedereen naar een hoger level of de top naar een lager level, dat klinkt mij als een fair systeem.