Hoe gek kunnen we het maken in de wereld (het is echt niet alleen nederland waar dit gebeurd);

AMSTERDAM (AFN) – Michel Tilmant, die maandag opstapte als topman van bankverzekeraar ING, krijgt een vertrekpremie mee van 1,35 miljoen euro. Dat meldde een woordvoerder van ING maandag. Het is niet bekend hoeveel de Belgische topman opstrijkt met het verzilveren van aandelen en opties of andere bonussen.

Her in Nederland kan het dus; rijk worden door je werk niet goed te doen, even allemaal ophouden met zeuren, want als wij als gewone werknemer naar buiten worden getrapt krijgen we niet even een kado van 1,35 miljoen euro, we hebben geen opties of aandelen en krijgen al helemaal geen bonussen, deze man krijgt dus zowiezo al 1,35 miljoen euro kado en het eenige wat hij door voor heeft hoeven doen is zijn baan niet naar behoren uitvoeren. (Hoe verklaar je anders dat je 7000 man op straat moet zetten en de bank een injectie van de staat nodig heeft van miljarden.

Gaan we nu ING bashen, wel nee, gaan we deze man bashen, ook al niet persoonlijk, maar het moet eens afgelopen zijn met deze flauwekul, de gewone werknemer staat op straat maar deze man kan een feestje gaan bouwen voor de rest van zijn zielige leven.

Michel toon je zelf een man, en geef dat geld aan de 7000 man die je op straat hebt gezet. Kunnen ze tenminste nog een maandje boodschappen doen.