Vandaag in de krant:

Minister Klink (Volksgezondheid) kiest voor een keiharde aanpak van kroegbazen die het rookverbod negeren. Zie dit artikel

Nou dat zou tijd worden, b.v. in de Heuvel Galerie in Eindhoven wordt volop gerookt (zo dan weten ze nu ook meteen waar ze kunnen controleren, waarom geen publiekelijk meldpunt?!), en de uitbater geeft er niets om, het was altijd al een rookhol daar, en de stank bleef er altijd al goed hangen, aangezien je hier als winkelend publiek vaak ook met kinderen komt moet die flauwekul maar eens stoppen.

Wat mij betreft is de aanpak nog steeds te zacht, keihard aanpakken die flauwekul. Zaak even dicht ? nee dat is niet de oplossing, gewoon meteen per opbod verkopen aan een eigenaar die er wel nog brood in ziet; de markt veranderd vanzelf maar dan moet je wel voet bij stuk blijven houden. Dit halfzachte gedoe is niet goed, maar daar zijn we in nederland toch al zo goed in.