Nederland gaat elke burger met een auto volgen via GPS; op deze manier weet de Nederlandse staat precies waar u bent geweest; waar u naar toe gaat; hoe lang u er bent geweest. Hoe vaak u bij McDonalds een burger bent gaan eten, naar welke supermarkt u het meeste gaat, wanneer u een omweg maakt; hoe lang u in de file heeft gestaan; en of u tijdens het rijden misschien wel even bent gaan tanken. Niets is meer veilig want we gaan in nederland de kilometer heffing wel heel speciaal berekenen via een GPS systeem.

Natuurlijk zullen ze zweren dat ze deze data daar niet voor gebruiken; maar dan is het wachten tot de volgende fout van een van de IT dienstverleners todat deze data inzichtbaar is of het volgende kabinet die op deze manier het wel handig vinden om criminelen te volgen. Tenslote wordt het GSM verkeer daarvoor ook al (mis)(ge)bruikt (doorstrepen wat u van toepassing vindt).

Dank u wel mijnheer Eurlings; of is het Eurolinks ? Zie ook de telegraaf.

3 Responses to “Privacy in Nederland ? Niet als u een auto heeft.”
 1. rainboy says:

  Zie ook: http://www.verkeerenwaterstaat.nl/onderwerpen/mobiliteit_en_bereikbaarheid/kilometerprijs/hoe_werkt_de_kilometerprijs/privacy/

  Uiteraard is er NIEMAND die kan bewijzen dat deze gegevens toch niet stiekum WEL worden bewaard voor controle op het apparaat zelf; of misschien toch worden doorgestuurd.

 2. rainboy says:

  Zelfs ALS de gegevens vanuit het kastje niet worden verstuurd (al is hier nooit eenig bewijs voor); zullen de controle punten in nederland deze taak netjes overnemen; want men zal de auto moeten koppelen aan de controle punten; anders zou er eenvoudig fraude gepleegd kunnen worden (magnetische velden doen tenslote wonderen). Men zal dus de controle punten aan de auto moeten koppelen om zeker te zijn dat men geen fraude pleegd. Op dat moment is dus de locatie van het controle-punt EN de auto bekend en is de privacy dus niet meer veilig.

  Big brother is watching you already; now they just got more ammo.

 3.  
Leave a Reply