Nederland gaat elke burger met een auto volgen via GPS; op deze manier weet de Nederlandse staat precies waar u bent geweest; waar u naar toe gaat; hoe lang u er bent geweest. Hoe vaak u bij McDonalds een burger bent gaan eten, naar welke supermarkt u het meeste gaat, wanneer u een omweg maakt; hoe lang u in de file heeft gestaan; en of u tijdens het rijden misschien wel even bent gaan tanken. Niets is meer veilig want we gaan in nederland de kilometer heffing wel heel speciaal berekenen via een GPS systeem.

Natuurlijk zullen ze zweren dat ze deze data daar niet voor gebruiken; maar dan is het wachten tot de volgende fout van een van de IT dienstverleners todat deze data inzichtbaar is of het volgende kabinet die op deze manier het wel handig vinden om criminelen te volgen. Tenslote wordt het GSM verkeer daarvoor ook al (mis)(ge)bruikt (doorstrepen wat u van toepassing vindt).

Dank u wel mijnheer Eurlings; of is het Eurolinks ? Zie ook de telegraaf.