Hij heeft bekent, bekent dat hij als een gek met een mes heeft lopen zwaaien, bekent dat hij babies en peuters wilde vermoorden, bekent dat hij een gevaarlijke gek is, bekent dat hij …. OOK UW KIND GRAAG VERMOORD HAD! want als uw kind op dit kinderdag verblijf zou zijn geweest, of als hij de kans had gehad om ook nog naar het 2e dagverblijf te fietsen waar uw kind had kunnen zijn, dan had hij het gedaan. Wat dacht u van de doodstraf invoeren voor dit beest?? Uiteraard wel via de politiek want eigen rechter spelen mag niet in onze cultuur. Referendum ? een goed idee.

One Response to “Hij heeft bekent”
  1. rainboy says:

    Amai… nu blijkt deze gek nog niet bekent te hebben, althans dat zegt de belgische politie; die zeggen nog wel meer rare dingen zoals ” De verdachte verschijnt vermoedelijk dinsdag voor de raadkamer in Dendermonde, die zal beslissen of hij langer vast moet blijven zitten.”

    Euhh excuse me…. Langer vast moet blijven zitten ? ja een kogel, de strop of de stoel zouden een oplossing kunnen zijn, maar ben bang dat deze politie functionarissen bedoelen vrij laten, als in hem de kans te geven om het nogmaals te doen. Wie zo’n uitspraak doet is gewoon gek.

  2.  
Leave a Reply