Uit de telegraaf:

SINT-GILLIS –  België is in shock na de massaslachting in kinderdagverblijf Fabeltjesland in het Vlaamse Sint-Gillis, nabij Dendermonde. Een in zwart en wit geschminkte man doodde met een mes direct een baby en één personeelslid, een andere baby overleed later aan de verwondingen.

Moeten we toch maar met z’n allen weer de doostraf invoeren, want laten we heel eerlijk zijn, dit soort mensen horen niet te leven, een kinder moordenaar ! geen excuses, executeren die man. Voor mij is er geen andere uitweg als deze man zo snel mogelijk te laten opruimen.

Geef uw reactie ook, laat andere weten wat u vindt wat er met zo’n gek moet gebeuren.  Dit kan toch niet !

Mijn gedachte gaan uit naar de slachtoffers van deze gruwlijke daad.

One Response to “Doodstraf Invoeren?”
  1. rainboy says:

    Ik mag natuurlijk geen eigen rechter spelen, al jeuken mijn handen wel; ik vindt wel dat de politiek; of dat nu in nederland of belgie is, eens goed moeten nadenken wat ze met kinder moorderenaren doen, maar ook met pisvlekken zoals dutroux. Opsluiten van deze beesten heeft geen zin, vroeg of laat belanden ze toch op straat en zie hier het gevolg… te triest voor woorden.

  2.  
Leave a Reply